ابوضياء Admin
رقم العضوية : 3 الجنس : عدد المساهمات : 54 تاريخ التسجيل : 24/11/2009
| موضوع: اللحوح وصل للناس العسل الأحد يوليو 25, 2010 1:11 am | |
| السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اعشق الاكلات الى باللبن فاللحوح اناس مختلفه فى تقديمه الى بالخضار والى فى الصينيه والى مقلى
فأنا اتعلمته من امى الله يرحمها باللبن وهذا المفضل عندنا نعمل بالخضار بس مررررره قليل
المهم طريقتى فى عمل اللحوح اجيب جك الخلاط واعبى ثلثينه مويه واحط بيضه ورشه ملح واعبى الباقى دقيق واخلطه فى الخلاط
بعد كدا نحط شويه فى الطاويه ولمن تتحمر اطرافها قليل احط ملعقه زيت فى الاطراف
وهذا شكلها بعد ماقلبنها على الجهه الثانيه وسارت جاهزه
زماااان كنا نحط وحده حده ونحط بينهم اللبن المخمر بالثوم وملح وفلفل اسود
ولنا فتره واحنا نقطعه مربعات ونصب فوقه اللبن عشان نسهل عمليه اكله
ونحط فوقه شويه لحمه مفرومه مطقطه(محموسه) ونحط لها ملح وفلفل اسود فقط
من زاويه اخرى
اللبن المستخد لبن سائل مضاف اليه ملح وثوم وفلفل اسود
اما اللحوح الحلو كان زمان ينحط له سكر ناعم وهيل اما الان سارو يتفننو فيه الى بالقشطه والسكر والى يلفوه اصابع صغير .....الخ
انا افرد وحده واحط لها رشه سكر ورشه هيل او قرفه واصب فوقها جاموس (حليب مكثف محلى) ويطلع طعمها روووعه امس لمن عملتها ماحطيت سكر فقط جاموس | |
|